one moment in time

Glennis Grace blikt terug op mooiste dag van haar leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace blikt terug op mooiste dag van haar leven
RTL

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Glennis Grace de Soundmixshow won als souldiva Whitney Houston. Toch voelt het voor de 41-jarige nog altijd als de dag als gisteren, zo laat ze weten op Instagram.

"Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat ik de Soundmixshow won!"

Op haar pagina deelt de zangeres - toen nog Glenda Batta - de beelden van het optreden. "Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat ik de Soundmixshow won!", schrijft ze nog altijd even enthousiast onder de post.

Tijdens de show zong, de toen zestienjarige, Glennis het nummer One Moment In Time van niemand minder dan Whitney Houston.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Glen Faria slaat de handen ineen met Glennis Grace
Lees ook

Glen Faria slaat de handen ineen met Glennis Grace

Haar prachtige stem wist iedereen te overtuigen en ze won dan ook met twee vingers in de neus. Ze sleepte hiermee ook een plantencontract in de wacht en haar eerste single, I'm Gonna Be Strong, belande nog datzelfde jaar in de top.

Patrick Martens is vooral benieuwd waar de 'subtiele beker' nu staat en al snel krijgt hij antwoord van Glennis. En wat blijkt? De prijs staat gewoon te verstoffen op zolder! "Wel mooi om dit moment weer te zien!", aldus de acteur.

Ook Anouk Maas en Dennis van der Geest reageren onder de nostalgische beelden.

Lees meer over
Glennis Grace