Janken van het lachen

Hilarisch: Saturday Night Live maakt parodie op Love Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Saturday Night LiveHilarisch: Saturday Night Live maakt parodie op Love Island
RTL

Love Island mag dan miljoenen fans over de hele wereld hebben, maar niet iedereen is weg van de knappe lichamen op zoek naar ware liefde. Saturday Night Live snapt de hype niet helemaal en maakt het programma compleet belachelijk.

"Mooi, dan hoef ik niet meer een stomme kinderverpleegkundige te worden"

Love Island is een internationaal fenomeen dat zelfs in Amerika naam aan het maken is. Maar vooral in Groot-Britannië is het een enorme hype. Dus toen actrice Phoebe Waller-Bridge door Saturday Night Live werd uitgenodigd als host, mocht zij een aantal stukjes bedenken voor de show. Hiervoor transformeerde ze zich tot de plastische Bella-Rosa, wiens vader in de bouw werkt en moeder is een pub. Ze ziet de grote liefde in menselijke vorm in Finlay, een man die op zoek is naar "de juiste vrouw om de rest van zijn leven te bedriegen." 

ZIEN: Love Island-sterren vormen supergroep in X Factor UK
Lees ook

ZIEN: Love Island-sterren vormen supergroep in X Factor UK

Daarnaast zijn er nog een paar hilarische kandidaten in deze speciale 'aflevering' van Love Island. Zo is één vrouw plotseling een duim als ze haar make-up afdoet. "Je gaat 50 uur van deze show kijken... Je denkt misschien van niet, maar dat ga je echt doen", staat er als reclame in het fragment. Hiermee doelen ze op de dagelijkse afleveringen van de show, die meer dan een maand doorgaat met uitzenden. 

Helaas moet Bella-Rosa wel het veld ruimen aan het einde van de 'aflevering' en dat zorgt voor een stortvloed aan emoties. Maar wanneer ze beseft 1,2 miljoen Instagram-volgers erbij te hebben gekregen, is het eigenlijk wel fijn om naar huis te gaan. "Mooi, dan hoef ik niet meer een stomme kinderverpleegkundige te worden", aldus de verwaande Bella-Rosa. Phoebe's optreden als de volgespoten dame is behoorlijk anders dan haar rol als Fleabag, waarvoor ze onlangs nog meerdere Emmy's won. 

Krijg je geen genoeg van Love Island? Kijk dan de Love Check-up waarin Martin en Sebastiana alles vertellen over hun liefdesavontuur. 

Lees meer over
Love IslandTv-programmaTelevisie