Lekker doorbakken

Dit is wanneer we weer kunnen genieten van Heel Holland Bakt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MAX/Roland J. ReindersDit is wanneer we weer kunnen genieten van Heel Holland Bakt
RTL

Het is misschien wel een van de succesvolste en smaakvolste programma’s op de Nederlandse televisie: Heel Holland Bakt. Nadat we afgelopen februari zagen hoe Anna Yilmaz deze bakwedstrijd won, moeten we het al een tijdje zonder de prachtige baksels doen. Gelukkig er is er licht aan het einde van de tunnel, want Omroep Max heeft nu bekendgemaakt wanneer André, Janny en Robèrt weer te zien zijn.

Net als vorig jaar zullen we even moeten wachten op een nieuw seizoen. De eerste vijf seizoenen van het programma werden namelijk al in september uitgezonden, vorig jaar besloten ze het programma te verhuizen naar december. Dit was blijkbaar een succes, want ook dit jaar is het programma vanaf december te zien. Op de Facebookpagina van Heel Holland Bakt is nu aangekondigd dat het programma vanaf zondag 15 december weer te zien is. 

Martine Bijl zette Heel Holland Bakt op kaart
Lees ook

Martine Bijl zette Heel Holland Bakt op kaart

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In het populaire programma zoeken André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven naar de beste thuisbakker van Nederland. Heel Holland Bakt is al sinds 2013 een groot succes en weet elke keer een miljoenenpubliek te bereiken.

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 15 december weer te zien om 20.20 uur op NPO 1. 

Lees meer over
André van DuinRobèrt van BeckhovenJanny van der HeijdenOmroep MAXHeel Holland Bakt