i think i found love

Cody Simpson deelt pikant gedicht over Miley Cyrus

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesCody Simpson deelt pikant gedicht over Miley Cyrus
RTL

Nadat Miley Cyrus (26) heeft bevestigd inderdaad te daten met Cody Simpson (22), steekt ook hij het niet langer onder stoelen of banken. De zanger heeft een speciaal gedicht geschreven en doet hierin een pikante uitspraak.

"Miley is zo'n inspiratiebron"

Cody heeft op zijn tweede Instagram-account, waarop hij vaker gedichten plaatst, een nieuw rijmpje gedeeld. Hierin beschrijft hij onder meer over het bedrijven van de liefde. Fans weten het zeker: Miley is zijn grote inspiratie voor dit gedicht geweest. "We open our curtains to the domesticated word. For a natural hour spinnig elvis records and making love", valt er onder andere te lezen in het gedichtje.

Miley Cyrus: 'Cody en ik zijn aan het daten'
Lees ook

Miley Cyrus: 'Cody en ik zijn aan het daten'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onder het rijmpje reageren fans massaal met hartjes en schrijven onder andere: "Miley is zo'n inspiratiebron" en "Romantisch". De relatie van Cody en Miley, die nog zeer pril is, heeft nu al veel stof doen opwaaien.

Miley is namelijk nog niet zo lang geleden gescheiden van Liam Hemsworth, had daarna al vrij snel een kortstondige relatie met Kaitlynn Carter en heeft het nu erg leuk met Cody. Het zorgde ervoor dat Miley werd uitgemaakt voor hoer en slet en dat liet ze niet zomaar gaan. Op haar Instagram haalde ze hard uit naar alle haters en schreef: "Ik weiger me terug te trekken en alleen thuis te daten want a. dat is niet leuk en b. extreem ongemakkelijk en het brengt me in een kwetsbare positie. Ik wil graag een activiteit doen tijdens een date en niet gevangen zitten in mijn eigen huis waar niets anders te doen is dan Netflix and chill."

Lees meer over
Miley CyrusLiam Hemsworth