off with her head

'Engelse royals schamen zich voor Harry en Meghan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AFP'Engelse royals schamen zich voor Harry en Meghan'
RTL

De Britse koninklijke familie zou niet achter prins Harry (34) en Meghan Markle (38) staan. Althans, als we de royaltyjournalist Richard Palmer mogen geloven. Volgens hem heeft de familie prins Harry laten vallen als een baksteen.

"Niemand van de koninklijke familie of het koninklijk huis staat achter Harry en Meghan"

De verslaggever, die werkt voor Daily Express in Londen, laat op Twitter weten dat hij van bronnen heeft vernomen dat het goed mis is in de koninklijke familie. "Niemand van de koninklijke familie of het koninklijk huis staat achter Harry en Meghan. Ze schamen zich zelfs een beetje voor de acties van Harry."

Vader Meghan Markle laat weer van zich horen in de media
Lees ook

Vader Meghan Markle laat weer van zich horen in de media

Zelfs Harry's vader en broer zouden zich tegen Harry hebben gekeerd. "Prins William, die zijn broer eerder dit jaar heeft laten vallen als een baksteen, en prins Charles hebben zich ervan gedistantieerd."

Richard Palmer zegt dat dit komt door de juridische stappen die de hertog van Sussex heeft genomen tegen de Britse pers. Hij had zijn familie namelijk niet ingelicht.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige week werd bekend dat prins Harry juridische stappen onderneemt tegen de Britse pers. Vooral Mail on Sunday is volgens hem ver buiten het boekje gegaan. De krant publiceerde delen uit een handgeschreven brief die Meghan aan haar vader schreef.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle