goed-koopje

Nienke Plas bewijst dat glamour niet veel hoeft te kosten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nienkeplasNienke Plas bewijst dat glamour niet veel hoeft te kosten
RTL

Voor wie een onuitwisbare indruk wil achterlaten tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala hoeft niet altijd diep in de buidel te tasten. Zo was de jurk van Nienke Plas (33) een koopje.

Nienke Plas mocht gisteren twee sterren mee naar huis nemen. De vlogster en presentatrice won de Televizier-Ster Talent. Ook de nieuwe Televizier-Ster voor beste online-videoserie ging naar Nienke. Natuurlijk nam ze de awards geheel in eigen stijl in ontvangst, terwijl ze eruitzag om door een ringetje te halen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nienke Plas grote winnaar van de avond
Lees ook

Nienke Plas grote winnaar van de avond

En dat galajurken niet altijd een vermogen hoeven kosten bewijst de YouTube-ster met haar outfit van gisteravond. Welgeteld komt haar jurk van het Engelse merk Lace & Beads uit op € 138,99. Geen geleende jurk van Addy van den Krommenacker of Jan Taminiau dus, maar gewoon via de Britse online modegigant Asos. 

En de website heeft al net zo'n humor als Nienke zelf door de jurk met tule als beschrijving mee te geven: "Wanneer jouw look een humeur is".

© Asos

Dat ze met haar Shitty Diary haar concurrenten #BOOS van Tim Hofman en Jachtseizoen van StukTV achter zich heeft weten te laten, had Nienke absoluut niet verwacht. "Ik schrok heel erg toen ik mijn naam hoorde. Ik was in shock. Het is wel lekker, maar ik had het echt niet verwacht", vertelde ze gisteren na de winst.

In de strijd om de Talent Award liet Nienke Holly Mae Brood en het SBS6-duo Frank en Rogier achter zich. De vlogster maakte ook vorig jaar kans op de prijs voor nieuw talent, maar toen legde ze het af tegen Kaj Gorgels.

Lees meer over
Nienke PlasGouden Televizier-Ring