Confessions

Expeditie-Mariana ziet 'zwoele avond' met Hugo wel zitten

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Martijn van Gelder/RTLExpeditie-Mariana ziet 'zwoele avond' met Hugo wel zitten
RTL

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson maakt veel los bij zowel de kijkers als de deelnemers. En dat heeft vooral te maken met de geniepige acties van Mariana Verkerk (52). Maar de modellencoach heeft warme gevoelens voor haar medekandidaten en doet in Robinson Confessions uit de doeken met wie zij wel een gezellig avondje zou willen beleven.

"Hij kan goed koken. Ik heb ontzettend met hem gelachen. En het is een mooie man"

Het is Mariana gelukt om dé list van het seizoen te volbrengen door Kim Kötter naar Duivelseiland te sturen. Vele medekandidaten waren onder de indruk hiervan, maar konden ook nauwelijks geloven hoe hard de blondine te werk ging. Toch koestert zij warme gevoelens naar haar collega-eilanders. Op de vraag met wie ze een zwoel avondje wil delen, is ze duidelijk: "Hugo!" 

Expeditie-Hugo had nare nasmaak na opnames
Lees ook

Expeditie-Hugo had nare nasmaak na opnames

"Gewoon voor de gein", verklaart Mariana. "Hij kan goed koken. Ik heb ontzettend met hem gelachen. En het is een mooie man, zeker. Houdt niet van vrouwen, maar oké." Eén van haar andere collega's komt er minder goed van af. Volgens Mariana is het duidelijk wie de grootste bitch op het eiland was. "Akwasi kon heel confronterend zijn", aldus Mariana. "Dat vond ik wel vervelend (...) My bitch", gaat Mariana verder. 

Toevallig zit Akwasi in de volgende aflevering van Robinson Confessions, die aanstaande maandag te zien is bij RTL Boulevard. Wie weet heeft hij ook nog een sappige mening over Mariana. 

Lees meer over
Hugo KennisExpeditie RobinsonLiefdeTelevisie