kedeng kedeng

Undercover-acteur Tom Waes flink onder vuur na roekeloze actie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Jo VoetsUndercover-acteur Tom Waes flink onder vuur na roekeloze actie
RTL

Tom Waes (50) heeft deze week de wind van voren gekregen vanwege een fotoshoot waar hij op het spoor te zien is. Tegenover Studio Brussel geeft de acteur toe dat het niet slim was om over een treinspoor te lopen en vertelt enigszins spijt te hebben van zijn actie. Volgens de Belgische tv-presentator is de campagnefoto "inderdaad een fout signaal".

"We hadden daar misschien beter over moeten nadenken"

"Spoorlopen is gevaarlijk en dat hoef je niet te doen, we hadden daar misschien beter over moeten nadenken", aldus de acteur in een reactie bij Studio Brussel over zijn schnabbel. "Maar ter nuance, die foto is gemaakt in Noorwegen, op een spoorweg waar één keer per uur een toeristisch boemeltreintje omhoog reed. En we wisten exact wanneer de trein ging komen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Undercover-acteur Tom Waes is inbraak nog altijd niet te boven
Lees ook

Undercover-acteur Tom Waes is inbraak nog altijd niet te boven

De spoorwegbeheerder in België noemde het eerder deze week "zeer frustrerend dat zulke beelden nog steeds in campagnes en op social media te zien zijn". De Undercover-acteur stoort zich aan de werkwijze van de spoorwegbeheerder: "Ze maken hun campagne op mijn kop, op de kop van Karen Damen." Vorig jaar kreeg de ex-K3-ster een tik op de vingers van de spoorwegbeheerder vanwege een foto op een verlaten spoorweg.