bloedzuigers

The Vampire Diaries-Nina Dobrev en Paul Wesley grappen om 'ruzie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CWThe Vampire Diaries-Nina Dobrev en Paul Wesley grappen om 'ruzie'
RTL

Nina Dobrev (30) en Paul Wesley (37) waren op zijn zachtst gezegd niet meteen de beste vrienden toen ze elkaar leerden kennen. Ze konden elkaars bloed zelfs wel drinken. Nu, jaren later, grappen ze erom.

"Als je mij kent, weet je dat ik nooit lang boos blijf"

Nina plaatst een video op Instagram van haar en Paul. Ze staan bij het zwembad en Nina legt uit dat haar uitspraken over hun vriendschap in de media wat verdraaid zijn. "Als je mij kent, weet je dat ik nooit lang boos blijf", reageert Paul. "Vergeven en vergeten." En dan...duwt hij haar met kleding en al in het zwembad.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wat?! Nina Dobrev was bijna niet gecast voor The Vampire Diaries
Lees ook

Wat?! Nina Dobrev was bijna niet gecast voor The Vampire Diaries

In The Vampire Diaries leken de acteurs die Elena en Stefan spelen zo verliefd, maar niets bleek minder waar. Actrice Nina Dobrev en acteur Paul Wesley konden echt niet met elkaar overweg op de set. Zo legde de actrice uit in de podcast Directionally Challenged. "Paul en ik konden het echt niet met elkaar vinden aan het begin van de show. Ik respecteerde hem wel, maar ik vond hem niet leuk."

Toch lukte het hun wel om overtuigend een liefdeskoppeltje te spelen. "We haatten elkaar zó erg, dat het misschien overkwam als passie en liefde. We konden gewoon echt niet met elkaar overweg de eerste vijf maanden." Na die eerste paar maanden, ging het toch wat beter tussen de twee. Zo veel beter zelfs dat ze nu, zo'n tien jaar later, elkaar wel echt hele goede vrienden kunnen noemen.