Cadeautje

Jingle bells! Robbie Williams komt met eigen kerstalbum

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJingle bells! Robbie Williams komt met eigen kerstalbum
RTL

Robbie Williams (45) strooit dit jaar al vroeg met kerstcadeautjes. De zanger komt namelijk op 22 november met zijn eerste kerstalbum genaamd The Christmas Present. En niet alleen Robbie is te horen op het album ook Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum en Helene Fischer lenen hun stem aan het album.

"Het maken van dit album is zo leuk geweest en ik kan niet wachten tot jullie het allemaal horen"

Het dubbele album bevat originele nummers en ook feestelijke covers met de titels Christmas Past en Christmas Future. Christmas Past bevat vooral de winterse klassiekers zoals Winter Wonderland, Santa Baby en Let It Snow. Ook staat er een duet tussen Robbie en zijn vader, Peter Conway, op. 

Christmas Future staat vol met originele nummers zoals Bad Sharon, die hij samen zingt bokskampioen Tyson Fury en een track met de Canadese singer-songwriter Bryan Adams.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Leven van Robbie Williams veranderd door kinderen
Lees ook

Leven van Robbie Williams veranderd door kinderen

De zanger kan niet wachten totdat zijn fans zijn album te horen krijgen. "Ik ben meer dan enthousiast om mijn eerste kerstalbum ooit aan te kondigen. Ik heb veel gedaan in mijn carrière en het uitbrengen van dit record is een andere droom die uitkomt. Het maken van dit album is zo leuk geweest en ik kan niet wachten tot jullie het allemaal horen", laat hij weten.

The Christmas Present is het dertiende studioalbum van Robbie en nog een enorme mijlpaal in de glansrijke carrière van een van de meest geliefde artiesten van Groot-Brittannië. Geschreven en opgenomen op verschillende locaties, waaronder Londen, Los Angeles en Vancouver.

Lees meer over
Robbie Williams