mes in de rug steken

Love Island-Martin en Sebastiana vliegen elkaar in de haren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLove Island-Martin en Sebastiana vliegen elkaar in de haren
RTL

Hoewel hun Love Island-avontuur zo mooi begon, is de liefde tussen Sebastiana en Martin inmiddels ver te zoeken. Eind september haalde Seba al uit naar de andere Islanders uit de villa in een (door fans bestempelde) 'onsympathieke' video. Ook nu vecht ze haar ruzie weer publiekelijk uit. Het slachtoffer deze keer: haar ex-liefje Martin. 

"Hij steekt mensen in de rug voor een beetje fame, geniet ervan jongen!"

De tortelduifjes leken elkaar op Love Island helemaal te hebben gevonden en hadden alles in huis om de finale te winnen. Al vanaf de eerste minuut dat ze elkaar zagen in de villa was er vuurwerk. Maar zoals we in de speciale reünie-aflevering konden zien, is de verliefdheid verdwenen. Helemaal na de laatste actie van Martin. Hij maakte haar op Instagram uit voor hoer. En dat pikt ze niet. 

Love Island-Sebastiana onder vuur na onsympathieke video
Lees ook

Love Island-Sebastiana onder vuur na onsympathieke video

”U ain’t shit, zegt meer over jou dan over mij”, schrijft ze in haar Instagram Stories, waar Love & Reality screenshots van heeft gemaakt. ”Meneer denkt ineens: hij is rapper en kan mensen kech noemen, lol."

Volgens Sebastiana schold hij haar alleen maar uit om zijn nieuwe song te promoten. "Ik wil jullie vertellen, ik ben doorgegaan met mijn leven en meneer vindt het nodig om zichzelf met zulke quotes relevant te maken en zijn nieuwe song te promoten. Nou ja, bij deze, check zijn nieuwe song, want hij steekt mensen in de rug voor een beetje fame, geniet ervan jongen!”

© Instagram @sebastiana.istrate

Ook het nieuwe seizoen van Love Island is weer spraakmakend. In de eerste aflevering van Love Check-up is afvaller Thijs te gast en hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over zijn voormalige partner Lisa.

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Lees meer over
Love Island