Love Island-Thijs terug in de villa?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nick van OrmondtLove Island-Thijs terug in de villa?
Alles over Love Island 2019

Het verdriet was groot toen blonde god Thijs de villa van Love Island moest verlaten. Maar volgens Love & Reality is de man met het knotje alweer op weg naar Gran Canaria!

Meerdere kijkers van het programma zouden Thijs afgelopen zondag op het vliegveld gespot hebben. Sterker nog: er zijn zelfs fans die beweren dat ze in het vliegtuig met de oud-profvoetballer hebben gezeten. Bestemming? Gran Canaria...

Dit is de heftigste Love Island-exit ooit
Lees ook

Dit is de heftigste Love Island-exit ooit

Het zou niet de eerste keer zijn dat een Islander zijn rentree maakt op het eiland. Vorig seizoen kwam Denzel ook al terug voor zijn Aleksandra toen hij eruit was gestemd door de kijkers thuis. Uiteindelijk won het koppel zelfs het seizoen! Zo zie je maar weer, liefde overleeft alles.  

Wat vind jij?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder in Love Check-up sprak Thijs al openhartig over zijn exit. Ook liet hij weten meteen terug te keren naar het eiland als hij de mogelijkheid heeft. “Ja, als Lisa erin zit”, zei hij toen tegen presentator Kaj van der Ree. Er is in iedere geval genoeg plek in de villa, want zoals we gisteren hebben gezien hebben vier Islanders schoon schip gemakt. 

Lees meer over
Love Island