BACK AGAIN

Kanye West keer terug op Twitter om album aan te kondigen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Kanye West keer terug op Twitter om album aan te kondigen
RTL

Kanye West heeft na meer dan tien maanden weer een teken van leven gegeven op Twitter. Op het sociale medium heeft hij zijn langverwachte plaat Jesus is King aangekondigd. Vrijdag moet het eindelijk gebeuren, maar zijn fans houden een slag om de arm.

"Eerst zien, dan geloven"

De release van Jesus is King werd al talloze malen vooruitgeschoven. Het gospelalbum had in eerste instantie de naam Yandhi en zou eigenlijk in september vorig jaar verschijnen. Ook toen kondigde Kanye de release aan op Twitter. Fans geloven nog niet helemaal dat de rapper nu wel zijn woord houdt, zo blijkt uit de talloze reacties. "Eerst zien, dan geloven", zo schrijft iemand.

Kanye West kan geen Sunday Service-kledinglijn beginnen
Lees ook

Kanye West kan geen Sunday Service-kledinglijn beginnen

De laatste tweet van Kanye dateerde alweer van 1 januari. Uiteraard ging het toen over een van zijn favoriete onderwerpen: Donald Trump. "Een van de leukste dingen van de Trump-pet is dat niemand mij vertelt wat ik moet doen omdat ik zwart ben", schreef hij destijds.

Fans hadden de mogelijke releasedatum van 25 oktober voor Jesus is King al langer met potlood omcirkeld in hun agenda. Vorige week maakte de rapper het bekend tijdens een evenement op de George Washington University.

Lees meer over
Kanye WestMuziek