Hoteldebotel

EOTB-Harrie de Dekhengst onthult wie zijn nieuwe vriendin is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTV/VideolandEOTB-Harrie de Dekhengst onthult wie zijn nieuwe vriendin is
RTL

In Ex On The Beach was Harrie Snijders de dekhengst van de villa en liet zowat geen enkele vrouw naar huis gaan zonder een intieme nacht met hem te hebben beleefd. Nu is dat allemaal verleden tijd. De spierbundel heeft namelijk een nieuwe vriendin op wie hij dol is, blijkt uit een preview voor de volgende aflevering van zijn eigen show Harrie: Van het kamp naar de ring.

"Ik weet niet, het klikt gewoon"

Harrie lijkt zijn perfecte match te hebben gevonden in de dj Madam Julie. In het voorstukje van zijn show Harrie: Van het kamp naar de ring kan hij zijn handen niet van haar af houden en is hij lovend over zijn nieuwe liefje. "Ik weet niet, het klikt gewoon", vertelt Harrie over zijn Madam Julie. "Ze is een spontane, leuke meid, ze draait ook als dj." Ook haar uiterlijk is een pluspunt voor de dekhengst. "Ze heeft zo'n kont!", vertelt hij uitzinnig. 

© Instagram @madamjulie_
© Instagram @madamjulie_

De Ex On The Beach-ster vertelde eerder al aan Shownieuws dat hij van de markt was, al ging daar wel een behoorlijk proces aan vooraf. "Ik ken haar al een tijdje", vertelde hij. "We hebben het eerder geprobeerd, maar toen werd het niets. We hadden het toen allebei druk." Tijdens zijn staredown bij Boxing Influencers kon Harrie inmiddels wel toegeven helemaal hoteldebotel te zijn met zijn DJ-vriendin. 

Boxing Influencers was overigens al heftig begonnen voor Harrie, die bij de staredown al op de vuist ging met zijn tegenstander Temptation Island-ster Danicio. 

Lees meer over
Temptation IslandLiefdeRelatieBoxing Stars