Cuteness overload

Happy family: Temptation-Quentin deelt kiekje met baby

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/RTL Happy family: Temptation-Quentin deelt kiekje met baby
RTL

Baby Tiger is nu een paar weekjes oud en zowel Quentin als Channah hebben al een paar foto's van de kleine spruit op Instagram gedeeld. Maar eentje met het hele gezin ontbrak nog. Tot nu, want het Temptation-koppel is one happy family op social media.

"CQT"

Tijdens hun deelname aan Temptation Island VIPS onthulde Channah dat ze zwanger was van haar eerste kindje samen met Quentin. Na de enorme ophef waren de fans van de twee vooral benieuwd naar de baby. Ze hebben dan ook maanden meegeleefd met de zwangerschap van de krullenbol. Op Instagram wordt natuurlijk alles vastgelegd, zo ook het eerste écht familiekiekje van de drie. 

Temptation-Shirley onthult haar plastische ingrepen
Lees ook

Temptation-Shirley onthult haar plastische ingrepen

Quentin is dit keer degene die de foto op Instagram zet. "CQT", schrijft hij erbij. Hiermee verwijst hij naar Channah, zichzelf en zoontje Tiger Travis Amado Matthew. De twee Temptation-sterren hebben sinds hun deelname een heftige periode doorgemaakt in hun relatie, maar zouden nu vooral focussen op de kleine. En aan de foto te zien, wil dat aardig lukken.

© Instagram @qimsbb

De relatie van Channah en Quentin kreeg een enorme klap tijdens Temptation Island VIPS. Ondanks dat ze van de zwangerschap afwisten, bleven de twee elkaar treiteren door contact te hebben met anderen. In Temptation Gossip deed Channah haar kant van het verhaal. Bekijk de aflevering hieronder. 

Lees meer over
Temptation Island VIPSBabyZwangerschapBevallingInstagram