CHATEAU TRAMMELANT

Chateau-Caroline: ‘Ik was geen slaaf van familie Meiland’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardChateau-Caroline: ‘Ik was geen slaaf van familie Meiland’
RTL

De geruchtenmolen draaide de afgelopen dagen overuren. Wat is er nou werkelijk aan de hand tussen de familie Meiland en huisvriendin Caroline? Is er ruzie? Is Caroline slecht behandeld? De blondine geeft op haar Instagram eindelijk uitsluitsel.

"Ik miste mijn familie”

Caroline van Eeden vertrok onlangs weer naar Nederland en gaf aan dat ze rust nodig had. Ze was ook niet aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala waar Martien en zijn gezin met deze felbegeerde prijs ervandoor ging. Sindsdien doen er allerlei geruchten de ronde over de twee. “Ik hoor, lees en zie veel berichtjes om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is”, begint ze haar bericht.

Chateau-Caroline: 'Media blaast burn-out op'
Lees ook

Chateau-Caroline: 'Media blaast burn-out op'

“Dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan Chateau Meiland, maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie”, legt ze uit.

Volgens Caroline hebben zij met elkaar afgesproken om even rust te pakken. “Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij willen op te nemen maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het vertrek van Caroline kwam als een verrassing en in RTL Boulevard besprak Aran dit besluit.