Shallow there

Verraadt Jan Kooijman zijn deelname aan The Masked Singer?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVerraadt Jan Kooijman zijn deelname aan The Masked Singer?
RTL

Is er iets wat Jan Kooijman (38) niet kan? De acteur en presentator laat op zijn Instagram maar weer eens zien hoe goed hij kan zingen en wordt zelfs de Nederlandse Bradley Cooper genoemd. Maar zijn volgers verdenken hem nu ook van deelname aan het populaire tv-programma The Masked Singer!

"Zit jij in het Neushoorn-pak?”

Jan deelt een filmpje van ruim drie minuten waarin hij het nummer Shallow uit de film A Star is Born zingt. En hij begeleidt zichzelf ook nog eens op de piano. Vrienden en collega’s zijn heel enthousiast over de vertolking van het nummer. “Wow!”, “Heel mooi” en “Geweldig”, zijn enkele van de vele reacties onder de video van Jan.

Jan Kooijman deelt wel heel pikant kiekje op Instagram
Lees ook

Jan Kooijman deelt wel heel pikant kiekje op Instagram

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toch zijn er ook een paar volgers voor wie er nu bepaalde dingen op z’n plek vallen. Zij denken namelijk dat Jan in een van de pakken zit van The Masked Singer. “Vraagje, zit jij in het Neushoorn-pak?”, klinkt een van de reacties die flink wat bijval krijgt. We weten het nog niet zeker, maar het zou zomaar kunnen. Deze cover klinkt in ieder geval prachtig!

Komende vrijdag worden er vier karakters onthuld tijdens de halve finale van The Masked Singer en wie weet zien we het koppie van Jan wel onder een van de maskers vandaan komen.

Lees meer over
Jan KooijmanThe Masked Singer