Grappen en grollen

Vrouw Justin Timberlake lijkt exact haar man in Halloween-outfit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesVrouw Justin Timberlake lijkt exact haar man in Halloween-outfit
RTL

We zijn nog maar een paar dagen verwijderd van Halloween en in Hollywood betekent dat de sterren zich alvast helemaal opdoffen voor verschillende feestjes. En voor Jessica Biel (37) was het tijd om haar echtgenoot Justin Timberlake (38) eens flink onder handen te nemen.

Justin en Jessica zijn al jaren een powerkoppel en gaan er volledig voor wanneer het op rode lopers aankomt. Maar ook voor feestjes zijn de zanger en de zangeres niet te beroerd zich op te doffen. En dit jaar heeft de blondine misschien wel de origineelste Halloween-outfit gevonden. 

Justin Timberlake en Lizzo bundelen hun stemmen in nieuwe hit
Lees ook

Justin Timberlake en Lizzo bundelen hun stemmen in nieuwe hit

De The Sinner-actrice heeft zich namelijk volledig laten omtoveren tot een tienerversie van Justin. Op die leeftijd zat de zanger in de boyband *NSYNC. De jonge popster zag er toen nog heel anders uit. En Jessica lijkt er precies op! 

© Getty Images

Justin is al jaren als solo-artiest één van de grootste popsterren ter wereld en toen hij naar Nederland kwam, leverde dat een enorm feest op. Bekijk de video hieronder om te zien hoe de zanger het podium onveilig maakte. 

Lees meer over
Justin TimberlakeJessica BielLiefdeHalloween