Cuteness

Lief: Marco Borsato verrast zijn allergrootste kleine fan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLief: Marco Borsato verrast zijn allergrootste kleine fan
RTL

Dat Marco Borsato (52) een groot hart heeft, bewees hij al met zijn liedjes. Maar ook hoe de zanger zijn fans behandelt is ontzettend lief. Op Instagram deelt de man van Leontine dat hij zijn grootste kleine fan heeft op ontmoet.

"Nimra is ernstig ziek, maar op haar speciale wensdag werd daar eventjes niet aan gedacht"

Marco deelt een wel heel lief bericht op Instagram. "Afgelopen donderdag werd Nimra door 'Stichting Kanjer Wens' verrast met haar Kanjer Wens", legt hij uit. Het is een heel emotionele ontmoeting, want "Nimra is ernstig ziek, maar op haar speciale wensdag werd daar eventjes niet aan gedacht en kwam ze van de ene verrassing in de andere terecht."

Marco Borsato kreeg veel steun na bevestiging affaire
Lees ook

Marco Borsato kreeg veel steun na bevestiging affaire

De jonge Nimra heeft een bijzondere dag gehad dat begon "bij het Dolfinarium in Harderwijk waar ze dolfijnen mocht aaien", legt Marco uit. "Daarna werd ze geheel in stijl met een limousine naar de studio in Hilversum gebracht, waar ze mijn gast mocht zijn bij de opname van The Voice Kids. Wat was het fijn om jou te ontmoeten lieve, dappere Nimra. Ik ben ontzettend trots op jou!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De zanger heeft op persoonlijk front een heftige periode achter de rug. Zo onthulde Marco een affaire te hebben gehad met Iris Hond. Bekijk de video hieronder om alles te weten over de situatie. 

Lees meer over
Marco BorsatoLiefdeInstagramThe Voice Kids