lippenstift op je kraag

Leontine Borsato maakt hilarisch statement op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLeontine Borsato maakt hilarisch statement op Instagram
RTL

De bladen staan de afgelopen week vol met maar één ding: het liefdesleven van Marco (52) en Leontine (51) Borsato. De zanger gaf toe dat hij een vriendschap had die verder ging dan hij van te voren had gedacht. Leontine reageert op haar beurt met een van de hits van de zanger.

"Zonder humor geen leven, toch?"

Marco bestormt op dit moment de hitlijsten met de hit Lippenstift die hij samen met rapper Snelle heeft uitgebracht. Het nummer gaat, ironisch genoeg, over een minnares die bij een man blijft die ondertussen ook nog een vrouw heeft. De teksten "Wat wil je zijn: iemands geliefde of z'n grootste geheim?" en "En stel jezelf de vraag. Ben jij niet veel meer waard dan de lippenstift op z'n kraag?" verwijzen hier allemaal naar.

Trotse Leontine Borsato steunt manlief Marco
Lees ook

Trotse Leontine Borsato steunt manlief Marco

Leontine ziet blijkbaar ook de ironie in van de hit. Zij plaatst op Instagram een foto waarop zij een wit overhemd aan heeft met op de kraag een lippenstift-afdruk.

Haar foto kan op veel reacties rekenen. Zo plaatst Marco hartjes onder de post en ook BN'ers als Nicolette van Dam, Kirsten Schilder en Kim Kötter reageren met hartjes. Een volger van Leontine prijst haar de hemel in: "Dat vind ik nou humor!" Waarop Leontine reageert: "Zonder humor geen leven, toch?"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marco gaf op 17 oktober op Instagram toe dat hij was vreemdgegaan, maar dat zijn relatie met Leontine inmiddels sterker dan ooit is. "Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit."

De foto van Leontine lijkt dit alleen maar te beamen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marco schepte zelf duidelijk over zijn affaire.

Lees meer over
Leontine BorsatoMarco Borsato