Als twee druppels water

Dochtertje Kylie Jenner is exact haar moeder

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @kyliejenner/Getty ImagesDochtertje Kylie Jenner is exact haar moeder
RTL

De celebs gaan elk jaar weer helemaal los voor Halloween en de KarJenners staan al tijden bekend om hun extravagante outfits tijdens het feest. Inmiddels zijn er ook kinderen in het spel en die doen niet onder voor hun ouders. Stormi (1) gaat er met de hoofdprijs vandoor in de outfit van haar moeder Kylie Jenner (22).

Kylie en haar familie gaan ieder jaar tot het uiterste met hun Halloween-outfits. De Kardashian-zusjes gingen vorig jaar nog gezamenlijk 'verkleed' als Victoria's Secret-angels en maakten furore op Instagram. Ook dit jaar gaat de realityster voor een sexy outfit. Op social media liet ze zien dat ze vermomd ging als Madonna tijdens de VMA's van 2003 samen met beste vriendinnetje Stassie, die verkleed ging als Britney Spears. Maar nu heeft ze Stormi's outfit laten zien en die steekt er met kop en schouders bovenuit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-BFF Kylie Jenner blijkt 'zwanger' na overspel met ex Khloé
Lees ook

Ex-BFF Kylie Jenner blijkt 'zwanger' na overspel met ex Khloé

"Mijn baby!!", schrijft Kylie bij een serie kiekjes van Stormi. "Ik kan het bijna niet aan!" De kleine spruit van de miljardair heeft een kinderversie van haar moeders meest recente MET Gala-look aan. Tijdens het extravagante evenement ging Kylie samen met zus Kendall (23) over de rode loper in wel erg opvallende kleding. Stormi is precies haar moeder in de paarse jurk mét matchende pruik en accessoires.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kylie begint steeds meer op haar zussen te lijken. De realityster is niet alleen ook moeder, maar treedt ook op andere fronten in de voetsporen van haar grote voorbeelden, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Kylie JennerKendall JennerHalloweenInstagram