Kapot

Het is uit tussen Dave Roelvink en zijn vriendin

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Het is uit tussen Dave Roelvink en zijn vriendin
RTL

De liefdesbubbel van Dave Roelvink (25) en Julia Mekkes (27) is gebarsten. De twee hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet, bevestigen zijn vader Dries én manager Frank Wisse.

"Dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat"

Dave stond afgelopen weekend nog te knokken in de ring, maar het knokken voor zijn relatie is voorbij. Het is uit met zijn vriendin, meldt zijn manager. "Het klopt dat het uit is", aldus manager Frank. "Wij geloven Julia dat er geen ander in het spel is. Ik ga daar ook over praten met Dave vandaag. Wij vinden Julia de juiste vrouw voor Dave", laat vader Dries weten aan RTL Boulevard. 

Dave Roelvink gaat op de vuist met deze influencer
Lees ook

Dave Roelvink gaat op de vuist met deze influencer

"Door zijn boksvoorbereiding heeft Dave al ruim tweehonderd dagen niets meer gedronken en ging ook niet meer uit. Julia soms nog wel en dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat", gaat Dries verder. Ook was Julia niet aanwezig bij de bokswedstrijd van Dave. Bovendien heeft Dave de foto's met Julia verwijderd op Instagram én volgt hij haar niet meer. De twee kochten onlangs nog een huis samen, waar Dave in zal blijven wonen. Opmerkelijk: de strafrechtadvocate gaf laatst nog aan te willen trouwen en kinderen te willen krijgen met Dave. Toch ging het mis. 

Julia was onbereikbaar voor commentaar. 

Lees meer over
Dave RoelvinkRelatieLiefdeLiefdesverdriet