berichtje!

WTF? Daniël stemt powerkoppel Luca en Gabriëlla naar huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandWTF? Daniël stemt powerkoppel Luca en Gabriëlla naar huis
RTL

De finaleweek van Love Island is begonnen en niemand is meer veilig. Aan tortelduifjes Daniël en Floor de taak om voor de eindstreep één koppel naar huis te sturen. En hun keuze laat iedereen verbouwereerd achter.

"Ik denk dat het eigenlijk een beetje slim gespeeld is"

De Islanders hebben het véél te erg naar hun zin. Lekker dansen, drankje erbij: life is good. Daarom komt presentatrice Monica Geuze langs om alles in de war te schoppen. Terwijl de herkoppeling in eerste instantie onschuldig lijkt, zit er een addertje onder het gras. Ricardo, die niet door een van de meiden is gekozen, is namelijk niet de enige die de villa moet verlaten. Ook één van de koppels moet per direct terug naar Nederland.

Nieuw seizoen Love Island vanaf november te zien
Lees ook

Nieuw seizoen Love Island vanaf november te zien

Omdat Daniël favoriet is bij de kijker, mag hij kiezen welk koppel terug naar Nederland moet. Een onmogelijke keuze. "De keuze is eigenlijk niet te doen”, meldt hij aan de groep nadat hij samen met Floor een besluit heeft genomen. Volgens Daniël is er een koppel dat de laatste tijd wat moeite heeft en daarom besluit hij Gabriëlla en Luca naar huis te sturen. Tot ieders verbazing. “Ik had het niet zien aankomen”, vertelt een teleurgestelde Gabriëlla aan de groep. “We zijn een heel sterk koppel. Misschien… Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hierop moet zeggen.”

De keuze van Daniël snappen ze dan ook totaal niet. Gabriëlle: “We waren een heel sterk koppel, ik denk dat het eigenlijk een beetje slim gespeeld is.”

Als het tijd is om van de groep afscheid te nemen, breken ze. “Ik heb nooit ruzie met haar gehad”, vertelt Luca aan de groep. Ook voor de andere Islanders komt het nieuws hard aan. “Ik geloof het gewoon niet, eerlijk”, doet Cheyenne verbaast een boekje open.

Eerder in Love Check-up lieten Natascha en Sha zich al uit over Gabriëlla. Zo vond Natascha haar nogal 'pittig'.

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Lees meer over
Love Island