Gillend gek

The Grudge keert terug met huiveringwekkende trailer

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Screen GemsThe Grudge keert terug met huiveringwekkende trailer
RTL

The Grudge maakte furore in 2004 toen de enge zwartharige dame de televisie uit kwam kruipen. Het zorgde voor kippenvel bij menig kijker en nu, zo'n zestien jaar later, willen de makers dat gevoel weer oproepen. Er komt namelijk een nieuwe versie van de horrorklassieker aan.

Het is misschien wel de ultieme horror van de afgelopen decennia: The Grudge. De succesvolle film kwam uit in 2004 en was inspiratie voor nachtmerries over de hele wereld. Daarom werd het hoogtijd om een reboot te doen van de klassieker en mensen weer massaal kippenvel te bezorgen. Ook deze keer nemen ze de kijker mee in een griezelig huis, waarin uiteraard van alles misgaat. 

Angstaanjagend: The Grudge wordt Netflix-serie
Lees ook

Angstaanjagend: The Grudge wordt Netflix-serie

In de nieuwe versie gaat een detective een reeks mysterieuze moorden onderzoeken. Maar één ding valt op: het lijkt erop dat ze allemaal met elkaar verbonden zijn door een vervloekt huis. Iedereen die daar ooit is geweest, wordt op gruwelijke wijze vermoord. De vraag is: door wie en waarom? Blok je agenda maar vast, want vanaf 9 januari 2020 kun je gillend de bioscoop uitrennen door huiveringwekkende beelden van The Grudge

Lees meer over
Film