Dijk van een duo

Martien Meiland krijgt hoog bezoek in zijn Chateau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Martien Meiland krijgt hoog bezoek in zijn Chateau
RTL

Chateau Marillaux staat bol van de gasten. Martien Meiland (59) en de familie kunnen de drukte nauwelijks aan, maar wilden een uitzondering maken voor een wel heel bijzondere gast.

"Wat een heerlijk dagje!"

Het kasteel van de Meilandjes is de komende jaren (!) al volgeboekt. Martien, Erica, Maxime en co hebben het er maar druk mee. Daarnaast moet de extravagante kasteelheer zo af en toe naar Nederland vliegen om zijn andere programma Cash or Trash en Ranking the Stars op te nemen. In de laatste aflevering van Chateau Meiland was al te zien dat ze ruimte wisten te maken voor oma, die al maanden langs probeerde te komen. Maar ook nu hebben ze een speciaal plekje gevonden voor een heel bijzondere gast. 

Chateau Meiland sluit het seizoen met een knaller af
Lees ook

Chateau Meiland sluit het seizoen met een knaller af

Niemand minder dan Wendy van Dijk is namelijk op bezoek in Chateau Marillaux en deelt op Instagram hoe enthousiast ze daarover is. "Wat een heerlijk dagje!", schrijft ze bij een selfie met Martien. Bovendien hint ze erop dat het tijd is om de lievelingsactiviteit van de Meilandjes te ondervinden, namelijk: "Wijnen, wijnen, wijnen!" Waarom de presentatrice naar haar SBS-collega afreisde, blijft onduidelijk. Misschien werken de twee wel aan een nieuw programma samen? 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hoewel het een enorm succesvol jaar was voor Martien en zijn familie, ging het wel mis met huisvriendin Caroline. Bekijk de video hieronder om Martiens kant van het verhaal te horen. 

Lees meer over
Martien MeilandWendy van DijkTv-programmaTelevisieInstagramSociale Media