Someone you love

Vrouw Simon Keizer in de wolken na terugkomst manlief

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Vrouw Simon Keizer in de wolken na terugkomst manlief
RTL

Je echtgenoot missen is geen pretje, ook niet voor Annemarie Keizer (34). De blondine moest het namelijk twee weekjes zonder manlief Simon (35) doen, maar dat voelde een als een eeuwigheid. Dat meldt ze op Instagram bij een zoetsappige berichtje.

"Wanneer twee weken als maanden voelt"

"Yessss hij is terug! Blij!", schrijft Annemarie bij het lieve kiekje van haarzelf in een innige omhelzing met haar echtgenoot Simon. Aan de hashtags is duidelijk te lezen hoe erg het gemis is geweest. "Wanneer twee weken als maanden voelt", "Herenigd" en "Blij blij blij" zet de blondine erbij. Het is echter onduidelijk waarom de zang-wederhelft van Nick Schilder twee weken lang het pand heeft verlaten. Gelukkig zijn de twee weer saampjes. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Simon Keizer voor één keer helemaal naakt op televisie
Lees ook

Simon Keizer voor één keer helemaal naakt op televisie

En dat brengt warme gevoelens mee voor de volgers van Annemarie, die het maar al te goed lijken te herkennen. "Lief", reageert Jada Borsato. "Wat een lieve foto's. Twee weken zonder hubby is ook wel lang hoor. Nu dubbel genieten dan", vindt een ander. "De liefde spat ervan af", "Beste moment ooit! Dag later ben je weer vergeten hoe blij je was want dan is het alsof hij nooit is weggeweest" en "Zo herkenbaar" zijn een paar van de andere reacties.  

Het is maar een drukke boel in huize Keizer & Schilder. Nick en Simon vertelden onlangs nog over het combineren van hun carrière en hun gezinsleven, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Simon KeizerAnnemarie KeizerLiefdeRelatieInstagram