water bij de wijn

Kiekje Maxime Meiland maakt de tongen los

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @maximemeilandKiekje Maxime Meiland maakt de tongen los
RTL

In het programma Chateau Meiland speelde niet alleen wijn een grote rol, ook de kinderwens van Maxime Meiland had een prominente rol binnen de show. De 23-jarige wil dolgraag een broertje of zusje voor haar dochtertje Claire aan de hand van een spermadonor. Hoewel eerder testen negatief bleken, hebben fans nu een vermoeden dat ze in verwachting is.

"Ben je zwanger?"

Afgelopen week plaatste de Meiland-telg een foto met goede vriend en acteur Robbert Rodenburg. Op het gezellige kiekje is te zien hoe de jas van Maxime een beetje bol staat. Kan door de wind komen, of door het feit dat haar knoop niet goed dichtzat; maar fans zoeken er meer achter.

Volgens haar volgers lijkt het er zo namelijk net op of Maxime in verwachting is. "Ben je zwanger?", klinkt het dan ook veelvuldig onder de post. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maxime Meiland in tranen door uitslag zwangerschapstest
Lees ook

Maxime Meiland in tranen door uitslag zwangerschapstest

Toch gelooft niet iedereen in het verhaal. "Jongens, bij Televizier was ze nog plat", reageert iemand. Een ander schrijft: "Gewoon twee mensen met een foto samen en alle geruchten zijn er..."

RTL Boulevard vroeg Maxime tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala naar eventuele gezinsuitbreiding en dit was toen haar antwoord: