Balletje rollen

Meghan Markle laat droom Belgisch danseresje uitkomen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Meghan Markle laat droom Belgisch danseresje uitkomen
RTL

De kracht van het internet is weer evident. Meghan Markle (38) zag een filmpje van de 9-jarige Belgische danseres Anae en haar lerares Jeny Bonsenge op YouTube en stuurde het door naar Ellen DeGeneres (61). En zo ging het balletje rollen.

"Deze twee dames zijn fantastisch. Ik kan niet stoppen met kijken"

Ellen laat regelmatig bijzondere acts langskomen in haar talkshow, maar dit keer ging alle aandacht naar het Belgische meisje Anae en haar lerares Jeny. De dansvideo van de twee wist meer dan 16 miljoen kijkers te trekken op YouTube en zo kwam het duo in de studio, dachten ze. "Weet je hoe ik jullie gevonden heb?", vroeg de presentatrice aan de dansers. "Meghan Markle stuurde me jullie video door." Het kwam als een enorme verrassing voor Anae en Jeny. 

Elton John neemt het op voor Ellen DeGeneres
Lees ook

Elton John neemt het op voor Ellen DeGeneres

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het duo mocht uiteraard hun talent tonen op het podium en dansten erop los. Ellens verbazing bleeft voortduren en gaf de dames nog een cadeaupakket. Bovendien kregen ze ieder een cheque ter waarde van tienduizend euro. Inmiddels staan Anae en Jeny ook op het Twitter-account van de talkshowhost en maken furore online. "Deze twee dames zijn fantastisch. Ik kan niet stoppen met kijken", aldus één fan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Meghan heeft naast haar plichten als lid van het koninklijk huis dus ook tijd om heel af en toe YouTube-clipjes te kijken. Onlangs nog kwam de hertogin in opspraak nadat ze zich uitliet over hoe zwaar de transitie van actrice naar royal is geweest voor haar. De brunette kreeg veel steun online, maar ook van het Britse parlement, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Meghan MarkleEllen DeGeneresInstagramDansYouTube