Moederlof

Chantal Janzen eerlijk over heftige periode na geboorte Bobby

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chantaljanzen.officialChantal Janzen eerlijk over heftige periode na geboorte Bobby
RTL

Dat het een zware periode is na een bevalling is voor iedereen met kinderen wel duidelijk. En Chantal Janzen (40) is geen uitzondering op die regel, blijkt uit haar nieuwste Instagram-selfie.

"Waar zijn we aan begonnen?"

Bobby is inmiddels al een stukje ouder, maar toen Chantal net was bevallen, ging het er heftig aan toe in huize Janzen. Op Instagram geeft de presentatrice een kijkje achter de schermen van toen haar jongste kind ter wereld kwam. "Flashbackvrijdag met een selfie die ik destijds naar mijn man stuurde met het onderschrift: 'Waar zijn we aan begonnen?'", deelt Chantal bij een vermoeid kiekje met haar pasgeboren zoontje. 

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal Janzen geeft duidelijkheid over presenteren songfestival
Lees ook

Chantal Janzen geeft duidelijkheid over presenteren songfestival

Uit de hashtags die Chantal bij het kiekje plaatst, wordt wel duidelijk hoe erg ze erdoorheen zat op dat moment. En dat is herkenbaar voor de vele moeders die de presentatrice volgen op social media. "Mijn leven in één foto", reageert jonge moeder Joëlle Witschge. "Haha, yep! Dat is het echte leven", meent Annemarie Keizer. Britt Dekker vond het vooral heel grappig en de vrouw van voetballer Daley Blind had respect voor het gebruik van de hashtags. 

Chantals moederhart spreekt boekdelen. Zo heeft de presentatrice een pyjamaparty georganiseerd voor ernstige zieke kinderen die niet naar het grote evenement in de Ziggo Dome konden komen. Bekijk de video hieronder hoe Chantal een speciale pyjamaparty organiseert als ambassadrice van het Prinses Máxima Centrum. 

Lees meer over
Chantal JanzenLiefdeBabyInstagramKindGeboorte