geen grap

Youp van 't Hek ontslagen uit het ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYoup van 't Hek ontslagen uit het ziekenhuis
RTL

Youp van 't Hek heeft het ziekenhuis verlaten, dat heeft de 65-jarige gedeeld met zijn volgers op Twitter. De cabaretier werd vrijdagavond onwel op het podium van het Oude Luxor Theater in Rotterdam en werd naar het ziekenhuis gebracht. Een optreden dat zaterdagavond in datzelfde Luxor zou plaatsvinden, werd eerder op de dag al geannuleerd.

"Ben weer gezond thuis"

"Alle lof voor de aardige mensen van het Rotterdamse Erasmus MC! Ben weer gezond thuis! Dank! Dank! Dank!", geeft de grappenmaker vandaag als update.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wat er precies met de 65-jarige aan de hand is, is nog niet duidelijk. Daarover wordt maandag naar alle waarschijnlijkheid meer over bekend. Het management liet aan RTL Boulevard eerder al weten dat Youp gedurende zijn ziekenhuisopname goed aanspreekbaar was.

Youp van 't Hek onwel geworden tijdens optreden
Lees ook

Youp van 't Hek onwel geworden tijdens optreden

Onze Aran Bade sprak met zijn management en weet meer over zijn shows de aankomende tijd:

Het is niet de eerste keer dat de cabaretier onwel werd tijdens een voorstelling, Youp kwakkelt al jaren met zijn gezondheid. Eind december 2015 onderging hij een zware hartoperatie nadat hij een aantal keren niet goed was geworden op het podium. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Lees meer over
Youp van 't Hek