throwback

Isa Hoes en Barry Atsma sinds 20 jaar weer samen voor de camera

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIsa Hoes en Barry Atsma sinds 20 jaar weer samen voor de camera
RTL

Het eerste deel van de opnames van de jeugdfilm Engel, gebaseerd op het boek van Isa Hoes (52) en haar dochter Vlinder (14), zijn zondag afgerond. De opnames vonden plaats in Amsterdam, in en rond het Vondelpark. In april is er nog een klein aantal dagen uitgetrokken voor opnames waarvoor het zonnig moet zijn, laat producent Incredible Films weten.

Engel vertelt het verhaal van een verlegen elfjarig meisje dat op een goede dag een magisch wensklokje vindt dat haar leven totaal verandert. De hoofdrollen worden gespeeld door Isa zelf, Barry Atsma en Liz Vergeer.

Isa Hoes moet Antonie Kamerling al negen jaar missen
Lees ook

Isa Hoes moet Antonie Kamerling al negen jaar missen

Het is de eerste keer in twintig jaar dat Barry en Isa weer samen voor de camera staan; de laatste keer dat zij samen speelden, was in de serie Rozengeur & Wodka Lime. Isa is ook als creative producer bij de film betrokken. De regie van Engel is in handen van Dennis Bots (Achtste-groepers Huilen Niet).

De avontuurlijke jeugdfilm moet in de zomer van 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Voor de film was Isa nog te zien samen met Medina Schuurman in een stuk over de overgang.

Lees meer over
Isa HoesBarry Atsma