wat een hondenleven

Droom komt uit voor Monique Westenberg

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDroom komt uit voor Monique Westenberg
RTL

Sinds gisteren is de familie Westenberg-Hazes een nieuw gezinslid rijker. Een droom die uitkomt volgens Monique (41), zo deelt ze met haar volgers op Instagram. 

"Broer en zus helemaal gelukkig dat ze elkaar weer zagen"

Monique en André hebben een wel heel bijzonder souvenirtje meegenomen als aandenken aan hun trip aan Bonaire: hondje Frenkie. Haar goede vriendin heeft het zusje van de trouwe viervoeter in huis gehaald. De twee hondjes zijn dan ook door het dolle heen als ze elkaar weer zien in Nederland.

Volgens Monique was dit een reactie waarvan ze alleen maar had durven dromen. "Broer en zus helemaal gelukkig dat ze elkaar weer zagen", deelt de trotste hondenmoeder bij een schattig filmpje van de twee. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Monique Westenberg verwelkomt nieuw gezinslid met open armen
Lees ook

Monique Westenberg verwelkomt nieuw gezinslid met open armen

Ook haar andere hond Gioia is maar wat blij met de komst van de nieuwe pup. "Gioia echt heel blij met een vriendje in huis en z’n zus is ook helemaal geaccepteerd", aldus Mo.

Volgens Monique koos Frenkie vanaf het moment dat ze de opvang binnenliepen voor haar en André. "Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd!", liet ze eerder al via Instagram weten.

Lees meer over
Monique Westenberg