Vriendendienstje

Leonie ter Braak gaat uit de kleren voor Linda de Mol

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Leonie ter Braak gaat uit de kleren voor Linda de Mol
RTL

Wanneer Linda de Mol (55) je iets vraagt, ben je natuurlijk snel geneigd ja te zeggen. Dat lijkt ook het geval te zijn voor Leonie ter Braak (39) die haar kledij liet vallen voor een nieuwe fotoshoot in de LINDA.Man.

"Ik ben ein-de-lijk van de strings af!"

Voor presentatrice Leonie moet het een frisse dag zijn geweest. De blondine ging uit de kleren voor de nieuwe LINDA.Man, waar ze slechts gehuld was in een jas en een mannenonderbroek. De 39-jarige neemt een stoere pose aan en doet naast een sexy fotoshoot ook een pikante onthulling aan het blad: "Ik ben ein-de-lijk van de strings af!", legt ze uit. "Het was me ontgaan dat de meeste vrouwen daar allang mee waren gestopt." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Leonie ter Braak neemt het op tegen Jan Versteegh
Lees ook

Leonie ter Braak neemt het op tegen Jan Versteegh

Het levert de blondine enorm veel positieve reacties op onder het kiekje. "Prachtige krachtige foto!!", vindt er eentje. "Geweldige vrouw, geweldige foto", is een anders oordeel over Leonie. "Wat een gave foto", meent een andere fan van het statement-shot. Leonie's hand in haar onderbroek roept wel veel speculatie op, maar één iemand denkt zeker te weten wat daar de reden voor is: "Ze had last van koude handen." 

Niet alleen Leonie schittert in het nieuwe LINDA.Man-nummer, ook chefkok Sergio Herman maakt zijn opwachting. Bekijk de video hieronder om te zien waarom hij meer tijd wil doorbrengen met zijn gezin. 

Lees meer over
Leonie ter BraakLinda de MolSergio HermanLINDA.NaaktfotoInstagram