moederskindje

André Hazes dankbaar voor moeder Rachel in zijn leven

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes dankbaar voor moeder Rachel in zijn leven
RTL

André Hazes (25) had jarenlang nauwelijks contact met Rachel Hazes (49), maar inmiddels hebben moeder en zoon de draad weer opgepakt. Op Instagram laat de zanger al vroeg deze morgen zijn hart spreken en laat weten ontzettend blij te zijn dat zijn moeder weer onderdeel van zijn leven is.

"Zo fijn dat je weer terug bent!"

"Zo fijn dat je weer terug bent!", schrijft de jongste Hazes-telg bij een selfie samen met zijn liefste moedertje. André en Rachel hadden geen contact sinds zijn shows in Ahoy vorige maand. "We zagen elkaar wel, alleen de afgelopen jaren was de klik er niet", vertelde Dré eerder in RTL Boulevard. "Na afloop kwam ze in de kleedkamer en het klopte gewoon weer."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Droom komt uit voor Monique Westenberg
Lees ook

Droom komt uit voor Monique Westenberg

Een opvallende uitspraak, want in het programma Waar is De Mol? liet de Leef-zanger eerder dit jaar namelijk weten dat hun band niet meer te repareren was. Deel daarvan had te maken met zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg, met wie hij een knipperlichtrelatie heeft. 

"Weet je wat het is? Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo", zei André toen. "Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt."

Volgens André is er "iets" gebeurd bij zijn moeder. "Wat? Daar hebben we uren over gesproken. Ze is een soort van weer wie ze was. Mijn moeder is echt een heel leuk wijf, maar wel zoals ze was en niet wie ze de afgelopen jaren was", denkt de entertainer nu over zijn moeder.

Lees meer over
André Hazes jr.André HazesRachel Hazes