Body positivity

Roxeanne Hazes gaat volledig naakt voor fotoshoot

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRoxeanne Hazes gaat volledig naakt voor fotoshoot
RTL

Roxeanne Hazes (26) heeft iets heel spannends gedaan. De zangeres zat bij Merel Westrik op de bank in Ladies Night en vertelde hierin dat ze voor de LINDA.Meiden een heuse naaktshoot heeft gedaan. “Ik ben er zo ontzettend trots op!”

"Dat vond ik heel spannend"

Roxeanne was te gast in het Net 5-programma en vertelde daarin dat ze ontzettend trots is op haar lichaam en dat wil ze graag laten zien: “Ik heb een naaktshoot gedaan voor de LINDA.Meiden. Eigenlijk een body positivity shoot. Dat vond ik heel spannend. Ik heb putjes en striae en dat mocht ik allemaal laten zien”, legt ze uit.

Roxeanne Hazes hint op huwelijk in Portugal
Lees ook

Roxeanne Hazes hint op huwelijk in Portugal

“Ze zijn allemaal onbewerkt en dat vond ik heel spannend”, vervolgt Rox. “Dat vond ik heel confronterend. Ik heb de foto’s mogen zien, in totaal negen pagina’s met borsten en striae en alles. Ik ben er zo ontzettend trots op. Het is het huisje van mijn kind en ik heb gevraagd of ze alsjeblieft niks willen bewerken en dat vind ik heel bijzonder.”

Onlangs genoot de zangeres van een welverdiende vakantie met haar gezinnetje. Hier maakte ze een kleine domper mee, ze werd namelijk door een paparazzi fotograaf achtervolgd. Nadat de foto's in de Privé verschenen kreeg ze meermaals de vraag of ze zwanger zou zijn. “Ik ben niet zwanger, i’m just fat”, legt de zangers uit.

Lees meer over
Roxeanne HazesLINDA.NaaktfotoFotografie