gold digger no more

Kardashians inspireren Kanye West om nóg harder te werken

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKardashians inspireren Kanye West om nóg harder te werken
RTL

Volgens Kanye West (42) is het zijn schoonfamilie geweest die hem ertoe heeft gezet om meer uit het leven te halen door harder te werken. Hoewel de zanger zelf al een indrukwekkende carrière had opgebouwd voordat zijn vrouw Kim (39) überhaupt in beeld kwam, meent hij nu nog beter zijn best te gaan doen nadat hij het werkethos van Kim, haar moeder en haar zussen heeft mogen aanschouwen. Dit meldt Billboard.

"Ik denk echt dat als mijn schoonfamilie niet zulke harde werkers zouden zijn, ik allang lekker achterover was gaan hangen"

Tijdens een conferentie van de krant The New York Times liet de rapper weten dat de Kardashians hem hebben aangespoord om zijn grenzen te verleggen. "Ik denk echt dat als mijn schoonfamilie niet zulke harde werkers zouden zijn, ik allang lekker achterover was gaan hangen en berusting had gevonden in het zijn van de beste artiest op aarde ooit," aldus Kanye.

Kanye West eist dat Kim Kardashian zich minder sexy gaat kleden
Lees ook

Kanye West eist dat Kim Kardashian zich minder sexy gaat kleden

Zijn  nieuwe album Jesus Is King kwam afgelopen week op nummer 1 binnen in de Billboard 200, de Amerikaanse variant op de Nederlandse Top 40, maar dan iets groter. Maar is het nou geniaal of gestoord?

Lees meer over
Kanye WestKim KardashianKourtney KardashianKhloé KardashianKylie JennerKendall JennerKris Jenner