Over en uit

Ex-vriendin Dave Roelvink heeft 'geen man meer nodig'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPEx-vriendin Dave Roelvink heeft 'geen man meer nodig'
RTL

Afgelopen maand kwam het shockerende nieuws naar buiten dat Dave Roelvink (25) en zijn ex-geliefde Julia Mekkes (27) niet langer samen zijn. Toch lijkt Julia er nu alweer helemaal overheen. De brunette laat weten aan haar volgers op Instagram dat ze helemaal geen man meer nodig heeft.

"Door zijn boksvoorbereiding heeft Dave al ruim tweehonderd dagen niets meer gedronken"

Na drie jaar lief en leed te hebben gedeeld, besloten Dave en Julia een punt te zetten achter hun relatie. De reden van de breuk was onder andere door Dave zijn levensverandering. "Door zijn boksvoorbereiding heeft Dave al ruim tweehonderd dagen niets meer gedronken en ging ook niet meer uit", vertelde Dries eerder aan RTL Boulevard. "Julia soms nog wel en dat schoot bij Dave soms in het verkeerde keelgat."

Julia Mekkes wist ex Dave Roelvink uit haar leven
Lees ook

Julia Mekkes wist ex Dave Roelvink uit haar leven

© Instagram @JuliaMekkes

Julia plaatste een video op haar Instagram waar ze zoenend te zien is met haar hond Klaas. Daarbij schrijft de brunette dat ze geen man meer nodig heeft. Dave en Julia hebben de hond samen gekocht, maar moesten noodgedwongen kiezen voor co-ouderschap.

Dat het stelletje uit elkaar ging, kwam als donderslag bij heldere hemel. Eerder vertelde de strafrechtadvocate namelijk dat ze graag wilde trouwen en kinderen wilde krijgen met Dave. Bovendien hadden ze niet lang geleden nog een huis gekocht. Toch is het misgegaan. Bekijk de video hieronder om te zien hoe Julia haar toekomst met Dave voor zich zag. 

Lees meer over
Dave Roelvink