You get a house

Oprah Winfrey breidt haar landgoed uit

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOprah Winfrey breidt haar landgoed uit
RTL

Oprah Winfrey (65) heeft haar vastgoed-portfolio uitgebreid door het huis van acteur Jeff Bridges (69) in Montecito, Californië aan te schaffen. Het betreft een pand uit 1919 dat in Spaanse stijl is gebouwd en een flinke lap grond er omheen heeft. Oprah betaalde ruim 6 miljoen euro voor het historische optrekje.

Jeff zette zijn huis al eens eerder te koop, maar toen hapte Oprah nog niet toe. Naarmate de prijs zakte trok de presentatrice haar portemonnee en betaalde ze uiteindelijk dezelfde prijs die de acteur er zelf ooit voor neerlegde.

Naast het 'hoofdhuis' is er een riant gastenverblijf, een poolhouse, een uitgebreide paardenstal met alle benodigde faciliteiten en kunnen de bewoners een duik in het zwembad nemen, om daarna te relaxen in de jacuzzi.

Oprah Winfrey krijgt boekenprogramma op Apple TV+
Lees ook

Oprah Winfrey krijgt boekenprogramma op Apple TV+

Oprah maakt er een sport van om zoveel mogelijk huizen in haar buurt te kopen, om zo haar eigen landgoed verder uit te breiden. Naast haar villa in Montecito, waar ook Ellen DeGeneres een van haar buurvrouwen is, bezit ze ook nog een huis op Orcas Island, een chalet in Telluride, Colorado en een ranch op het eiland Maui in Hawaii.

Ondertussen is Oprah druk bezig om de boekenclub van Apple nieuw leven in te blazen.

Lees meer over
Oprah Winfrey