Leef alsof het je laatste dag is

André Hazes geniet van qualitytime met moeder Rachel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instaram @andrehazesAndré Hazes geniet van qualitytime met moeder Rachel
RTL

De band tussen André Hazes (25) en zijn moeder lijkt weer helemaal te zijn hersteld. Eerder deze week zette de zanger zijn mams al in het zonnetje en gisteravond nam hij haar zelfs mee uiteten.

"We gaan niks anders doen!"

Op Instagram deelt de Hazes-telg een gezellig kiekje van de avond, waarop hij samen met moeder Rachel te zien is. Bij de foto schrijft de populaire zanger: "Meeting over 2020. We gaan niks anders doen!", waarmee hij doelt op zijn Holland Zingt Hazes-concertreeks van volgend jaar.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes regelt concerten en boekingen voortaan zelf
Lees ook

André Hazes regelt concerten en boekingen voortaan zelf

André en Rachel hadden geen contact. In Ahoy vorige maand zagen ze elkaar weer. "We zagen elkaar wel, alleen de afgelopen jaren was de klik er niet", vertelde Dré eerder in RTL Boulevard. "Na afloop kwam ze in de kleedkamer en het klopte gewoon weer."

Een opvallende uitspraak, want in het programma Waar is De Mol? liet de Leef-zanger eerder dit jaar namelijk weten dat hun band niet meer te repareren was. Deel daarvan had te maken met zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg, met wie hij een knipperlichtrelatie heeft. 

"Weet je wat het is? Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo", zei André toen. "Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, dat is echt petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt."

Lees meer over
André Hazes