Kleine Jongen

André Hazes: 'Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes: 'Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget'
RTL

André Hazes (25) heeft voor het eerst openlijk gereageerd op het rumoerige weekend dat hij, zijn ex Monique Westenberg (41) en zijn nieuwe vlam Bridget Maasland (45) achter de rug hebben. De zanger wil eenmalig duidelijkheid geven en doet dat op zijn eigen Instagram.

"Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw”

De zanger deelt een screenshot van een nieuwsbericht en schrijft daarbij: "Dames en heren. Ik wil eenmalig iets zeggen, omdat ik merk dat mensen om mij heen, om wie ik geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie."

BN’ers steunen Monique na breuk met André
Lees ook

BN’ers steunen Monique na breuk met André

"Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een gaat sneller door dan de ander", vervolgt hij. Ook legt André uit hoe het zit met het beruchte appje dat hij naar Monique heeft gestuurd. Hierin liet hij, volgens Monique, weten dat hij een andere vrouw in zijn leven heeft.

"Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb met wie ik contact heb. En dat contact maakt mij blij. Ik heb dat appje gestuurd, omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw."

"Als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt voor wie je weer dingen voelt die je lange tijd niet hebt gevoeld. Als dat dan een schande is in de ogen van bepaalde mensen.... Haat me dan vooral", eindigt André het bericht.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Afgelopen weekend werd duidelijk dat de relatie van André en Monique na ruim vijf jaar op de klippen is gelopen. Monique liet direct al weten dat er een nieuwe vrouw in het leven van de Leef-zanger is. Nog geen 24 uur na deze bekendmaking werd duidelijk dat dat inderdaad het geval is.

Niemand minder dan Bridget Maasland laat het hart van de zanger sneller kloppen. De presentatrice liet aan RTL Boulevard weten dat de twee elkaar inderdaad 'meer dan leuk vinden'. Ook zouden de twee pas een week contact met elkaar hebben.

Alles over de breuk en de nieuwe vlam van André zie je hieronder:

Lees meer over
André Hazes jr.Monique WestenbergBridget Maasland