naakte waarheid

Roxeanne Hazes viert haar lichaam met prachtige serie naaktfoto's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Maxime Cardol / LINDA.meidenRoxeanne Hazes viert haar lichaam met prachtige serie naaktfoto's
RTL

Roxeanne Hazes (26) staat met een bijzondere shoot in LINDA.meiden. De zangeres ging voor het blad volledig uit de kleren en laat zich van haar puurste kant zien. "Ik heb putjes en striae en dat mocht ik allemaal laten zien”, vertelde ze afgelopen week al in Ladies Night.

De dochter van Dré heeft er nooit een geheim van gemaakt haar curves te omarmen. Toch was er een tijd in haar leven, na de geboorte van zoontje Fender, dat haar gezondheid risico liep vanwege haar gewicht. "Het ging richting obesitas”, vertelt ze nu openhartig in het blad. “Terwijl ik een jonge moeder ben die ’s ochtends haar bed uit wil komen met zin in de dag en energie om achter haar kind aan te rennen. Dat had ik allebei al heel lang niet meer.” Zo was ze na een optreden van een uur al na tien minuten kapot. “Ik zag alles als een opgave, was moe en zocht troost in eten."

Stalker liet Roxeanne Hazes niet met rust tijdens vakantie
Lees ook

Stalker liet Roxeanne Hazes niet met rust tijdens vakantie

Inmiddels is de jonge moeder - met hulp van een diëtische - eigenhandig twintig kilo verloren door gezond eten en sporten met een personal trainer. Hoewel ze werkt aan een fittere levensstijl, heeft ze geen streefgewicht. Ook 'heel slank' zijn, is niet iets wat ze ambieert. "Ik wil namelijk nog wel mijn wijntje kunnen drinken en in het weekend pasta mét saus", aldus Rox.

Een kleinere kledingmaat staat volgens Roxeanne dan ook niet centraal voor een gelukkiger leven. Zo voelde ze zich in de tijd dat ze net met haar verloofde Erik begon te daten, op haar allermooist. "Hij hield zielsveel van me én vond me een lekker wijf. Ook toen ik honderd kilo woog en mijn kleding alleen nog op de grote maten-afdeling kon kopen.”

En dat is ook iets wat ze haar fans en volgers op Instagram mee wil geven. Zo laat ze op social media regelmatig haar lichaam en curves zien. Toch durfde ze nog nooit eerder een naaktshoot aan. Tot nu. "Ik vind het belangrijk me goed te voelen, in welke maat dan ook. Inmiddels weet ik dat ik zo veel andere kwaliteiten heb die opwegen tegen die paar onzekerheden. Dat maakt dat ik die nu makkelijker kan omarmen.” 

In Ladies Night vertelde Rox al eerder enorm trots te zijn op het eindresultaat. “Ze zijn allemaal onbewerkt en dat vond ik heel spannend. Dat vond ik heel confronterend. Ik heb de foto’s mogen zien, in totaal negen pagina’s met borsten en striae en alles. Ik ben er zo ontzettend trots op. Het is het huisje van mijn kind en ik heb gevraagd of ze alsjeblieft niks willen bewerken en dat vind ik heel bijzonder."

© Maxime Cardol / LINDA.meiden
© Maxime Cardol / LINDA.meiden
© Maxime Cardol / LINDA.meiden
© Maxime Cardol / LINDA.meiden
© Maxime Cardol / LINDA.meiden

Afgelopen september was het precies vijftien jaar dat André Hazes overleed. Voor dochter Roxeanne Hazes is het gemis nog altijd groot:

Lees meer over
Roxeanne Hazes