meet your match

It's official: op déze datum verschijnt seizoen twee van YOU

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixIt's official: op déze datum verschijnt seizoen twee van YOU
RTL

Liever onder een dekentje tijdens de feestdagen dan aan tafel met je vervelende schoonfamilie? Netflix weet wat zijn klanten willen en heeft daarom dit jaar een speciaal kerstcadeautje: het tweede seizoen van de hitserie YOU.

"Are YOU ready for Season 2?"

Zojuist maakte de streamingdienst bekend dat het tweede seizoen van YOU aanstaande december al bij Netflix verschijnt. Om precies te zijn: 26 december. "Are YOU ready for Season 2?", leest het bijschrijft bij de poster van het langverwachte vervolg.

Op de aankondiging zien we Joe (gespeeld door Penn Badgley) onheilspellend de camera in kijken terwijl hij wordt omringd door vrouwen. "Meet your match", staat bij de foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix kondigt eerste Nederlands-Belgische film aan
Lees ook

Netflix kondigt eerste Nederlands-Belgische film aan

Het tweede seizoen, waar de hoofdrolspeler New York verruilt voor Los Angeles, wordt een stuk duisterder dan wat we tot nu toe gezien hebben. "De verhuizing naar LA brengt een compleet nieuwe kant van Joe Goldberg aan het licht. Ik denk nu aan één scène die bloederiger en enger is dan alles wat we in seizoen een zagen. Je herkent het als je het ziet", aldus één van de schrijvers in US Weekly.

Aan het einde van het eerste seizoen leren we dat Beck op brute wijze is vermoord door Joe en dat Joe's ex Candace nog gewoon leeft. Penn Badgley heeft nu verklapt aan ET dat Beck nog te zien zal zijn in seizoen twee, maar helaas niet in levenden lijve. De blondine zal namelijk te zien zijn in flashbacks van Joe. 

Het tweede seizoen zit ook bomvol met nieuwe gezichten. Zo maakt Love Quinn (Victoria Pedretti) haar opwachting als de nieuwe liefde van Joe en geeft acteur Charlie Barnett haar beste vriend Gabe. Ook de 16-jarige Jane the Virgin-ster Jenna Ortega en de 25-jarige James Scully zijn toegevoegd aan de cast.

Joe en Love hebben geen relatie, zoals Joe en Beck dat hadden. "Dit is een ander soort liefde, zo vertelde schrijver Sera Gamble eerder. "Joe had Love alleen kunnen ontmoeten na wat er tussen hem en Beck is gebeurd. Joe is niet op zoek naar liefde. Hij is heartbroken door wat er is gebeurd. Love biedt hem een ander soort vriendschap en een ander soort relatie.”

Lees meer over
Netflix