Diepe rouw

Dave Roelvink blikt terug op verdrietig bericht over zijn oma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @DaveRoelvinkDave Roelvink blikt terug op verdrietig bericht over zijn oma
RTL

Het is alweer een jaar geleden dat het trieste nieuws naar buiten kwam over de oma van de Roelvinkjes. De geliefde oma Dien overleed tot ieders grote verdriet op 90-jarige leeftijd. Dave (25) blikt terug met een schattig kiekje op Instagram.

"1 year, maar voor altijd in mijn hart"

Op 12 november vorig jaar deelde Dave het vreselijke bericht over zijn oma Dien. De "tweede moeder" van de gebroeders Roelvink overleed. "Oma bedankt voor alle liefde. Ik zal voor altijd van je houden en kan me nu nog niet inbeelden hoe een leven zonder jou is. Want jij was mijn leven. Je was het mooiste wat me ooit is overkomen en ik zal je nooit, maar dan ook nooit van mijn leven vergeten", schreef de toen geëmotioneerde Dave. 

Ex-vriendin Dave Roelvink heeft 'geen man meer nodig'
Lees ook

Ex-vriendin Dave Roelvink heeft 'geen man meer nodig'

Een jaar is voorbij gestreken en Dave is nog lang niet over het verdriet heen. Hij plaatst nu, precies een jaar later, een foto van hem en zijn grootmoeder op Instagram. "1 year, maar voor altijd in mijn hart", schrijft de mediapersoonlijkheid. Een hoop fans steken hem een hart onder de riem door te reageren met een hartje. "Ze zal altijd bij je zijn", reageert een fan.

Oma Dien werd bij het grote publiek bekend door de televisieprogramma's van de Roelvinkjes. Zo ging ze vlak voor haar dood met kleinzoon Dave op vakantie voor het Videolandprogramma Dave en Dien op Ibiza.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Dave Roelvink