Gembertheetje erbij

Jan Smit moet zijn shows afzeggen wegens ziekte

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJan Smit moet zijn shows afzeggen wegens ziekte
RTL

Het zit niet mee voor Jan Smit (33). De zanger moet zijn shows cancellen, omdat hij kampt met een ernstige keelontsteking, laat hij weten via Instagram.

"Mijn gezondheid gaat voor alles!"

"‪Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was ik deze week niet heel actief op social media", begint Jan zijn bericht aan zijn schare Instagram-volgers. "Ik heb de afgelopen dagen voornamelijk thuis in bed gelegen. Helaas ben ik na een bezoek aan mijn huisarts genoodzaakt om de concerten voor dit weekend in Wieze en Volendam te annuleren in verband met acute Laryngitis."

Cornald Maas en Jan Smit presenteren songfestivalfeest
Lees ook

Cornald Maas en Jan Smit presenteren songfestivalfeest

De 33-jarige heeft er erg veel last van. "‬Dit betreft een acuut keelprobleem en maakt het onmogelijk om mezelf voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans de avonden te bezorgen waar ze recht op hebben", aldus Jan. "Het spijt mij echt enorm!" Beide concerten worden naar een later tijdstip verplaats. "Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekocht of hotelovernachtingen heeft geboekt, maar mijn gezondheid gaat voor alles!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder dit jaar maakte Jan zich sterk voor het draaien van Nederlandstalige muziek op de Nederlandse radio's. Hier was dj Ruud de Wild het echter niet helemaal mee eens, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Jan SmitMuziekZiektes en aandoeningen