rust houden

Zieke Jan Smit knapt op van steun fans

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZieke Jan Smit knapt op van steun fans
RTL

Jan Smit (33) zit in de lappenmand. De Volendamse heeft last van acute laryngitis en moest daarom dit weekend al zijn optredens afzeggen vanwege keelproblemen. Gelukkig kan de patiënt rekenen op flink wat beterschapswensen van fans en collega's.

"Bedankt voor alle lieve beterschapswensen en berichtjes!"

En die berichtjes doen Jan goed, zo laat hij vandaag weten op zijn Instagram. "Bedankt voor alle lieve beterschapswensen en berichtjes!", schrijft hij bij een kiekje van zichzelf waarop zijn lijf even niet kan wat zijn hoofd wél wil.

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan Smit moet zijn shows afzeggen wegens ziekte
Lees ook

Jan Smit moet zijn shows afzeggen wegens ziekte

Acute laryngitis is een aandoening die lijkt op griep en die gepaard gaat met veel keelpijn. De ziekte maakt de stem hees. Volgens Jan kan hij zich niet voor de volle honderd procent inzetten tijdens zijn optreden, waardoor hij zich genoodzaakt ziet de optredens van dit weekend te verzetten. Goede vrienden Dennis van der Geest, Jan Versteegh en KLUBBB3-maatje Christoff hopen allemaal dat de 33-jarige zich snel weet beter voelt.

Toevallig kampte Jan ook in november vorig jaar met keelproblemen. Toen zag hij zich genoodzaakt een theateroptreden in Maastricht af te zeggen.

Eerder dit jaar maakte Jan zich sterk voor het draaien van Nederlandstalige muziek op de Nederlandse radio's. Hier was dj Ruud de Wild het echter niet helemaal mee eens, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Jan Smit