Maffiapraktijken

‘Nieuw seizoen Mocro Maffia wordt spannender dan eerste’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland‘Nieuw seizoen Mocro Maffia wordt spannender dan eerste’
RTL

We moeten er nog even op wachten, maar in april kunnen we eindelijk weer genieten van het tweede seizoen van Mocro Maffia. Hoewel er momenteel nog niet veel bekend is, kan acteur Bilal Wahib (20) met moeite zijn lippen op elkaar houden.

"Ik kan wel zeggen dat het f*cking hard gaat worden"

Bilal was in het eerste seizoen ook al te zien als Moshin Kaddouri, ook wel Mo de Show genoemd. In een interview met FunX verklapt de acteur al het een en ander. Hoewel hij niet zo veel mag zeggen, vertelt hij wel: "Ik kan wel zeggen dat het f*cking hard gaat worden. April 2020 komt het uit.”

Mocro Maffia-Bilal Wahib scoort hoofdrol in moderne Hamlet
Lees ook

Mocro Maffia-Bilal Wahib scoort hoofdrol in moderne Hamlet

“Ik vind het tweede seizoen spannender”, vertelt Bilal. Volgens hem komt dat door verschillende dingen. Zo zullen er flink wat nieuwe mensen de revue passeren en bevat de nieuwe reeks flink wat variatie. "Ik ben op veel draaidagen geweest en ze deliveren echt, dus het wordt wel echt vet!"

Mocro Maffia is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Het eerste seizoen verscheen in 2018 op Videoland en was meteen een groot succes. Op IMDB kreeg de serie zelfs een score van 8.1!

Lees meer over
Achmed AkkabiMocro-maffia