bomvolle agenda

Gerard Joling verplaatst Goud en Nieuw-concert naar voorjaar

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Gerard Joling verplaatst Goud en Nieuw-concert naar voorjaar
RTL

Het feestje gaat voorlopig niet door voor Gerard Joling (59). De entertainer heeft zijn Goud en Nieuw-concert gecanceld, mede door problemen in zijn agenda met de Toppers. Dat laat de zanger weten aan RTL Boulevard. Gelukkig voor zijn fans wordt het feest verplaatst naar 5 en 6 juni.

Goud en Nieuw gaat niet door, laat Gerard weten. Op 28 december 2019 zou hij de Ziggo Dome onveilig maken met zijn hits, maar helaas heeft de zanger het grote feest moeten afzeggen. Het zou de voorloper zijn van zijn jubileumconcert volgend jaar december. Gerard zit volgend jaar 35 jaar in het vak en wilde dit groots vieren, maar de nieuwe concerten van de Toppers gooien roet in het eten. 

Toppers slaan in 2020 zomerconcerten over
Lees ook

Toppers slaan in 2020 zomerconcerten over

Wegens de vele veranderingen in de roosters heeft ook Gerard alles moeten omgooien. De entertainer laat zijn jubileumconcert verplaatsen naar 5 en 6 juni 2020 onder de nieuwe naam GOUD. Het zou zo dicht bij zijn volgende concert in juni zijn, dat hij het geen zin meer vindt hebben. Gerard vertelt erover in RTL Boulevard.  

René Froger legde onlangs nog aan RTL Boulevard uit waarom de Toppers besloten de concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Bekijk de video hieronder. 

Lees meer over
Gerard JolingMuziekConcertenToppers