Good as Hell

Rapper Lizzo is stapelgek op Amsterdam

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rtlboulevardRapper Lizzo is stapelgek op Amsterdam
RTL

Nadat Lizzo (31) voor twee stijf uitverkochte shows in Paradiso zorgde, komt de Amerikaanse zangeres vandaag met een nieuw daverend concert in Amsterdam. RTL Boulevard was erbij vanavond en sprak haar uitgebreid over haar liefde voor Amsterdam, haar toekomstplannen en over haar rolmodel Beyoncé.

"Ik wil nog niets weggeven, maar mijn fans gaan in ieder geval blij zijn"

Lizzo geeft vanavond in het kader van haar Europese Cuz I Love You Too-tour een concert in AFAS Live, dat wederom helemaal is uitverkocht. En dit is waarschijnlijk niet de laatste keer dat de ster komt optreden in Amsterdam; ze vertelt namelijk uitgebreid over haar liefde voor onze hoofdstad. "Ik ben zo blij dat ik terug ben in Amsterdam. En ik ben nog blijer dat ik vanavond kan komen optreden voor al jullie mooie mensen. Ik zie jullie op het podium!", vertelt de zangeres. "Ik hou van Amsterdam om zoveel redenen. Ik bedoel, we gaan overduidelijk lit. Maar wat ik ook erg leuk vind aan Amsterdam is gewoon rondlopen, ik hou ervan om op een boot te varen. Maar ik hou al helemaal van de frietjes, met knoflooksaus en kaassaus."

Rapper Lizzo vertelt haar kant van plagiaat-verhaal
Lees ook

Rapper Lizzo vertelt haar kant van plagiaat-verhaal

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lizzo, wiens echte naam Melissa Viviane Jefferson is, is met haar derde album Cuz I Love You in een razendsnel tempo internationaal doorgebroken. De bekendheid vertelt aan RTL Boulevard dat ze veel van Beyoncé heeft geleerd. "Beyoncé kwam kijken bij mij op de set (op het Made in America festival, red.). Ik heb alles van haar geleerd qua persoonlijkheid op het podium." Door haar geweldige successen de afgelopen jaren is de dame dan ook tot 2022 volgeboekt. "Er staat heel veel op de planning. Ik wil nog niets weggeven, maar mijn fans gaan in ieder geval blij zijn", vertelt de rapper trots.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs was Lizzo veel in het nieuws doordat twee producers, Justin en Jeremiah Raisen, beweerden dat zij plagiaat zou hebben gepleegd. Lizzo ontkende dit echter keihard. "Die gasten die beweren meegeschreven te hebben aan Truth Hurts hebben dat niet gedaan. Ze hebben niets te maken met de regel die ik heb gezongen. Dit lied is mijn leven en de woorden ervan zijn mijn waarheid", aldus Lizzo. Ondanks deze beschuldigingen gaat de artiest skyhigh. Kijk in de video hieronder hoe ze dat allemaal voor elkaar heeft weten te krijgen. 

Lees meer over
Lizzo