Familiediner

Ed Sheeran blijkt familie van beruchte maffiabaas

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEd Sheeran blijkt familie van beruchte maffiabaas
RTL

Iedereen heeft in zijn of haar familie wel een excentrieke oom of bijzondere tante waarvan je hoopt dat ie ver van je vandaan blijft tijdens de kerstdagen. Ook Ed Sheeran (28) herkent dit. Hij heeft echter een wel heel bijzonder familielid; namelijk een beruchte maffioso.

"Ed vindt het wel stoer dat hij zo iemand in z’n familie heeft"

De zanger moest even slikken toen hij het ontdekte, maar vertelt het nu tegen iedereen die het maar wil horen. De Shape of You-zanger is namelijk familie van een van de beruchtste maffialeden uit de geschiedenis van New York: Frank Sheeran. Herken je die naam? Dat zou zomaar eens kunnen als je de Netflix-film The Irishman hebt gezien.

Platenbaas Ed Sheeran stapt op na blackface-rel
Lees ook

Platenbaas Ed Sheeran stapt op na blackface-rel

Deze film gaat namelijk over Frank Sheeran en niemand minder dan Robert De Niro neemt deze rol op zich. Volgens regisseur Martin Scorsese vertelde de zanger trots over dit feitje: “Ed vernam de waarheid van oudere familieleden toen bekend werd dat ik deze film zou maken. Hij vertelde trots tegen acteur Stephen Graham dat Frank een verre oom van hem is.”

Volgens Martin was Frank niet helemaal zuiver op de graat: “Frank was een halve psychopaat die de huizen van zijn slachtoffers ‘verfde’ met hun eigen bloed. Ed vindt het wel stoer dat hij zo iemand in z’n familie heeft. Want ja, wie had dát gedacht van die doodbrave zanger?”

 

 

Lees meer over
Ed Sheeran