Louisa Laat Ze Weer Lachen

Zó gaat het nu met de Pfaff-kinderen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Boulevard Zó gaat het nu met de Pfaff-kinderen
RTL

Voor een nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen zoekt de diva de familie Pfaff op. Natuurlijk spreekt ze Jean-Marie en Carmen, maar ook de kleinkinderen komen voorbij. Hoe gaat het nu met Kenji, Keano, Shania, Liam, Fay en Bruce?

"Ik zou graag terug de Pfaffs willen doen"

De familie Pfaff was ten tijde van hun realityshow mateloos populair in Nederland en België. Nu focussen ze zich vooral op school. De kinderen van Kelly, Debby en Lindsey hebben grote plannen voor de toekomst. Fay zou graag dokter willen worden en Shania duikt met haar neus in de boeken. Zij wil misschien wel literatuur gaan studeren. Liam heeft de sportieve genen van zijn opa geërfd. “Sportleerkracht of andere beroepen… Maar zeker sport.”

In de liefde gaat het de kids nog niet voor de wind. Ze hebben allemaal nog geen lief.

De Pfaffs na tien jaar terug op de buis?
Lees ook

De Pfaffs na tien jaar terug op de buis?

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een mogelijke comeback van de Pfaffs. De kinderen zijn daar duidelijk over. “Ik zou graag terug de Pfaffs willen doen”, aldus Liam. Ook Bruce ziet het wel zitten: “Ik zou dat ook niet erg vinden.” Keano is ook voor, maar wel op één voorwaarde: “Ik denk dat het belangrijk is dat ik eerst mijn school afmaak en dat we dat dan gaan doen. School is toch wel veel belangrijker, denk ik.”

Ook Jean-Marie en Carmen werd gevraagd naar een mogelijk comeback.

Lees meer over
Louisa Janssen